ND design
we deliver quality
0   /   100

O nama

Scroll down
Retro roboti sa crvenom ružom

Kreativni roboti sa dušom & emocijama

Retro roboti sa crvenom ružom

Roboti su programirani da izvršavaju zadatke na osnovu instrukcija koje su im date. Uvek pažljivo slušaju i urade tačno onako kako je najbolje na osnovu dobijenih informacija.

Ono što nas razlikuje od drugih robota su emocije. Mi ih ne simuliramo, mi ozbiljno volimo projekte na kojima radimo. Vežemo se za njih i brinemo o njima. Nikada ne uzimamo više posla nego što možemo da uradimo kako bi smo bili maksimalno posvećeni i fokusirani na svaki aktivan projekat.  

Iza nas su godine učenja, rada i truda. Usput smo naučili mnogo, i o dizajnu i o robotima i o ljudima. Radili smo projekte na različitim jezicima i na različitim kontinentima. Među našim klijentima su bolnice, restorani, marketinške agencije, proizvođači betona, domovi za stare kao i razne druge industrije a mi smo ponosni na svaki od njih.

Takođe, mi znamo da one-size-fits-all pristup nije dobar jer ne može sve da bude za svakoga. Prvo, zajedno sa vama, ustanovimo zašto se uopšte pravi sajt odnosno koji je vaš biznis cilj. 

Snažno verujemo u komunikaciju brenda sa klijentima i ciljnom grupom. Zajedno sa vama određujemo ko su vaši klijenti i kako se do njih dolazi.

Naš cilj je vaš digitalni uspeh.

139
Krišom pojedenih čokolada
967
Zoom sastanaka
3
Kontinenta na kojima smo radili
243
Potrošene baterije za robote

Zadovoljni klijenti