Kontaktirajte nas
Beograd, Srbija, 11000
info@nddesign.rs
Ph: +381600598051
Upiti o poslu
info@nddesign.rs
Ph: +381600598051

Izrada web sajta

Programirani smo da pravimo profesionalne web sajtove koji će vaš brend i vašu firmu predstaviti na najbolji mogući način. Na sajtovima koje mi uradimo i najmanja firma izgleda svetski.

Za izradu web sajta koristimo WordPress platformu – vrhunsko rešenje za manje zahtevne projekte čiji je krajnji produkt sajt po pristupačnoj ceni. Da li ste znali da je svaki treći web sajt na svetu napravljen u WordPressu?

Naš zadatak je da napravimo funkcionalan web sajt na kojem se posetioci osećaju odlično i ništa nas u tome ne sprečava. 

Responsive web dizajn

Sve više ljudi koristi mobilni telefon za internet pretragu. U skladu sa tim i Google je prešao na mobilno indeksiranje sajtova. To znači da kod rangiranja Google gleda samo mobilnu verziju sajta.

Prioritet kod responzivnog web dizajna su jednostavnost i maksimalna prilagođenost sadržaja malim ekranima. Mi to dobro znamo i svi naši sajtovi su u skladu sa novim tehnološkim zahtevima.

 

Limeni robot

UI/UX dizajn

Posetioci web sajta ne vole kad moraju mnogo da razmišljaju. A, ne vole baš mnogo ni da čitaju. Nama je to savršeno jasno, ni roboti ne vole da gube vreme na usputne stvari.

Kada pravimo sajt, mi razmišljamo 5 koraka unapred. Web sajtovi koji napravimo su elegantni i jednostavni za upotrebu.

Mi znamo kako da predstavimo vaše poslovanje na svima razumljiv način. Velika većina korisnika interneta nema ni vremena ni strpljenja da istražuje „šta je pisac hteo da kaže“. Prepustite nama da im olakšamo put dizajnirajući stranice koje su pametne.

Limeni robot

Održavanje web sajta

Nakon završetka izrade, posao oko web sajta ne prestaje. Redovno ažuriranje i održavanje veoma je značajno sa aspekta bezbednosti ali i korisničkog iskustva.

Pored profesionalne izrade web sajtova, svojim klijentima nudimo i uslugu održavanja web sajtova. 

Dodavanje novog sadržaja (slika, tekstova, proizvoda, novih stranica, …) je izuzetno važno kako bi na sajtu uvek bile najnovije i najsvežije informacije. Takođe, Google bolje rangira stranice koje imaju relevantan i svež sadržaj.

Redovno ažuriranje software-a i dodataka je važno za bolje funkcionisanje i bezbednost svakog sajta. Ovu uslugu nudimo našim klijentima na mesečnom tj godišnjem nivou. 

Javite se da pričamo o vašem projektu

Sigurno još nikad niste radili sa robotima

Koristimo sveže ispečene & ukusne kolačiće na našoj web stranici kako bi smo poboljšali funkcionalnost, omogućili posetiocima bolje iskustvo pretraživanja i prilagodili naše oglašavanje.