ND design
we deliver quality
0   /   100

Izrada web sajtova

Mi koristimo dizajn i modernu tehnologiju da unapredimo vaš biznis.

Izrada sajtova u WordPressu

Web sajt je identitet jedne firme ili brenda u online svetu. Većina biznisa ima korporativni web sajt na kome se nalaze informacije o njihovim proizvodima ili uslugama koje pružaju. Web sajt je prva i osnovna stvar za biznis koji želi da ulaže u marketing.

Mi smo programirani da pravimo profesionalne web sajtove koji će vaš brend i vašu firmu predstaviti na najbolji mogući način. Na sajtovima koje mi uradimo i najmanja firma izgleda svetski.

Za izradu web sajta koristimo WordPress platformu – vrhunsko rešenje za manje projekte čiji je krajnji produkt sajt po pristupačnoj ceni. Da li ste znali da je svaki treći web sajt na svetu napravljen u WordPressu?

Naš zadatak je da napravimo funkcionalan web sajt na kojem se posetioci osećaju odlično i gde lako može svako da se snađe.

SEO friendly website

Postoji preko 100 faktora koji čine sajt optimizovanim. Sajtovi koje mi pravimo imaju implementiran on-page SEO u sam dizajn web stranice a mi uvek koristimo najnovije dokazane metode za on-page i off-page SEO.

Mi smo tu da priču o vašem poslu i proizvodima prenesemo u dizajn i reči. Ali nije sve u tome - mi znamo da to nije dovoljno da bi vas kupci pronašli u moru drugih. 

Responsive web dizajn

Živimo u svetu u kome je sve prilagođeno mobilnim uređajima i ako vaš web sajt nije, postoji velika šansa da iskustvo korisnika ne stavljate na prvo mesto. To nije dobro.

Prilagođenost sadržaja mobilnom telefonu je od davne 2015. godine jedan od ranking faktora. Pre nekoliko godina Google je prešao i na mobilno indeksiranje sajtova. To znači da kod rangiranja, Google gleda samo mobilnu verziju sajta.

Prioritet kod responzivnog web dizajna su jednostavnost i maksimalna prilagođenost sadržaja različitim ekranima. Mi to dobro znamo i svi naši sajtovi su u skladu sa novim tehnološkim zahtevima.

UI/UX dizajn

Ako vaš sajt izgleda lepo i atraktivno ali je font premali toliko da se jedva čita, onda ga niko i neće čitati. A neće na njemu ni ostati.

Posetioci web sajta ne vole kad moraju mnogo da razmišljaju. A, ne vole baš mnogo ni da čitaju. Nama je to savršeno jasno, ni roboti ne vole da gube vreme na usputne stvari.

Web sajtovi koje napravimo su elegantni i jednostavni za upotrebu.

Mi znamo kako da predstavimo vaše poslovanje na svima razumljiv način. Velika većina korisnika interneta nema ni vremena ni strpljenja da istražuje „šta je pisac hteo da kaže“. Prepustite nama da im olakšamo put dizajnirajući stranice koje su pametne i lake za korišćenje.

Održavanje web sajta

Nakon završetka izrade, posao oko web sajta ne prestaje. Redovno ažuriranje i održavanje veoma je značajno sa aspekta bezbednosti ali i korisničkog iskustva.

Pored profesionalne izrade web sajtova, svojim klijentima nudimo i uslugu održavanja web sajtova a cena zavisi od veličine sajta i učestalosti unošenja izmena.

Dodavanje novog sadržaja (slika, tekstova, proizvoda, novih stranica, …) je izuzetno važno kako bi na sajtu uvek bile najnovije i najsvežije informacije. Takođe, Google bolje rangira stranice koje imaju relevantan i svež sadržaj.

Redovno ažuriranje software-a i dodataka je važno za bolje funkcionisanje i bezbednost svakog sajta. Ovu uslugu nudimo našim klijentima na mesečnom odnosno godišnjem nivou.

© 2022 ND design – Crafted by ND robots