ND design
we deliver quality
0   /   100

Grafički dizajn

Retro robot ilustracija za grafički dizajn

Dizajn logoa

Logo predstavlja vizuelni identitet kompanije. Po njemu vas prepoznaju i raspoznaju od konkurencije. On komunicira svojim bojama, oblikom i tipografijom.

Logo je neizostavan deo svakog brenda. Jednom kada uradite logo, možete ga koristiti na svom web sajtu, na vizit karticama, memorandumima, kovertama, amabalaži svojih proizvoda odnosno bilo kom digitalnom i štampanom materijalu. 

Product SEO logo na platnenoj torbi
Dizajn flajera ND DESIGN

Dizajn flajera

Flajeri su idealni kada želite da prenesete veću količinu informacija. Mogu se postaviti u vaš objekat kao brošura, u objekat gde se okuplja vaša ciljna grupa ili se mogu ubacivati u poštanske sandučiće. Idealni su za širok izbor reklamnih potreba. Oblik i dimenzije zavise od količine informacija kao i načina na koji će se deliti.

Dizajn vizit karte

Vizit karte obično sadrže kontakt informacije kao što su ime, prezime, telefon, email, websajt što se u vreme digitalnih komunikacija lako može podeliti i elektronski. Prava svrha vizit karte je Vaš poslovni identitet, smisao za estetiku i posvećenost detaljima. Dobra vizit karta ostaviće utisak kod poslovnih kontakata i izdvojiće Vas iz mora konkurencije.

Dizajn vizit karte ND DESIGN

© 2022 ND design – Crafted by ND robots